GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Karacaoğlan Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Karacaoğlan ortaokulu

May

Gaziantep okullar arası aba güreşi şampiyonası derecelerimiz:

Mehmet bilen 1.

Baran Öztürk 3.

Abdulvahap yaşar 3.

Muhammed efe borazan 3.

Gaziantep okullar arası karakucak güreşleri il şampiyonası:

Baran Öztürk 3.

Cemal Doğan 3.

Mehmet bilen 2 .

Muhammed efe borazan 3.

Nis

Değerli velilerimiz, öğrencilerimizin sene boyunca yaptıkları çalışmaları görmeniz için teknoloji ve tasarım sergimize hepinizi davet ediyoruz.

Nis

5 ve 6.sınıfların fikstürü yayınlanmıştır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Programımız için tıklayınız.

23 nisanla ilgili sözlerin İngilizce videosunu hazırlama etkinliği

Kütüphanecilik kulübümüz kütüphan gezisinde

Nis

Ayın en temiz sınıfları Müzeyyen Erkul Bilim Merkezine götürülerek ödüllendirildi.

Mrt

Özel eğitim sınıfının pano çalışması

Mrt

Bilişim ve İnternet Kulübü beykent bilim merkezindeki teknoloji ve uzay atölyelerine katıldı. Eğitmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Rehber öğretmenimiz Meryem Özcan 6.sınıflara akran zorbalığı smeineri verdi.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimiz okulumuzun rehber öğretmenleri ile Vehbi Dinçerler Fen Lisesine motivasyon gezisi düzenledi.

Mrt

Okul müdürümüz Mehmet KILIÇ ile görevliler bahçemize 5 adet fidan dikti.

Mrt

Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkürler.

Çanakkale türküsünü koromuzdan dinlemek için tıklayın.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında 7 Mart 2024 tarihinde deprem tatbikatı yaptık.

Şbt

Başarı grubu öğrencilerimiz ile Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi'ne rehber öğretmenlerimiz ile motivasyon gezisi düzenlendi.

Şbt

2023-2024 Gaziantep okul sporları korfbol yıldızlar (karma) takımımız il şampiyonu olmuştur. Takımımızı ve takımımızı çalıştıran Ahmet Anıl KARABULUT hocamızı tebrik ederiz.

Şbt

2. Dönem Okul Aile Birliği toplantımız bugün gerçekleşti. Velilerimizle okulumuzu güzelleştirmek ve imkanlarımızı en verimli şekilde kullanmak için bilgi alışverişinde bulunduk.

Ock

EVET – HAYIR YARIŞMASI: Örnek video izletilir. https://www.youtube.com/watch?v=9-kiOLHarBU Öğretmen moderatör olur. Evet –Hayır ve mimikle cevap verenler elenir.

Ock

KODLAMA SAATİ: Belirtilen https://studio.code.org/s/pre-express-2021 adrese girerek öğrenciler kodlamaları sırayla yapar.

Ock

SÖYLEŞİ: TECRÜBE PAYLAŞIMI: Öğrenciler öğretmenlerini ünlü bir kişi yerine koyup sorular sorar ve söyleşiler gerçekleştirir.

Ock

Sınıflar bu saatte öğretmenleriyle beraber bahçede yürüyüş yapar. Hava bozuksa “görsel sanat saati” serbest çalışma yapılır.

Ock

Öğrenciler kendileri için anlamlı bir eşyayı yanında getirecek ve tüm sınıfa o eşyanın hikâyesini anlattıktan sonra bir başka arkadaşına hediye edecek.

Ock

Sınıflarda fıkraların, hikâyelerin anlatıldığı eğlenceli bir paylaşım saati ile öğrencilerin kaynaşması hedeflenir.

Ock

Belirlenen iki hitabet oyunu ile öğrencilerin sınıf içinde hitabetlerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yaparak eğlenmesi amaçlanır.

Ock

Öğretmen ve öğrencilerin ortak katılımı ile başvuran herkesin, sahip olduğu bir yeteneğe ya da ilgi duyduğu bir alana dair atölye, sunum, söyleşi gerçekleştirebileceği eğlenceli bir aktivite saati planlandı. Okul genelinde tüm sınıflarda tıpkı bir kulüp saati gibi farklı atölye, sunum ve söyleşiler organize edilecek. İçerikleri öğretmenler belirleyecek. Mesela bir öğrencinin taklit yeteneği varsa o taklit yapacak, diğerinin sesi güzelse şarkı söyleyecek, bir diğerinin resim yeteneği varsa resim çizecek. Öğretmenler bu yetenekleri gruplara ayırıp her grubun içinde ayrı ayrı faaliyetler gerçekleştirecek. Bir öğrenci diğerinin yeteneğini görecek

Ock

KERMES SAATİ: Bu saatte ilgili sınıflar, sınıflarında (herhangi bir atölye kullanılmayacak) öğretmeni gözetiminde beslenme yapacaklar.

Ock

KELİME OYUNU SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ.

KELİME OYUNU: Hazırlanan PDF üzerinden sorular sorulabilir. Öğretmen kelime sayısını tahtaya çizer. Öğretmen puanlamayı yapar.

May

Okulumuz 7-11 Mayıs 2023 tarihinde Hakkari'de düzenlenen Korfbol yıldızlar grup yarışmasında 2. olmuştur. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve yöneticilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından " 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü " kapsamında düzenlenen resim yarışmasında okulumuz öğrencisi Delcin ARAB ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

May

Son Şehitkamil Bölge Ram toplantısı okulumuzda gerçekleştirildi. Bölgedeki psikolojik danışmanlar toplantı ve seminer için okulumuza geldiler. Tüm 7. ve 8. sınıflarımıza Problem Çözme Becerileri konulu seminer verildi.

Nis

8 Nisan Cuma günü Rehber öğretmenimiz Barış AKKUŞ tarafından Bağımlılık konulu seminer verildi.

Nis

Şehitkamil'de Belediyesi Spor Salonunda gerçekleşen  Akıl ve Zeka oyunları turnuvasında  Pentago Şehitkamil 1.si Deniz Demir.  Küre Oyunu Şehitkamil 2.si M.Resul Karaçalı.  Kulami Şehitkamil 2.si Büşra Bayram  olup İl finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğretmenimiz Dilek Altunkanat 'ı ve  öğrencilerimizi tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.

Artistik Jimnastik

Küçük kız il 2. 'si

Küçük erkek il 2. 'si

Yıldız kız il 2. 'si

Yıldız erkek il 2. 'si

Yıldız erkek bireysel Halil İbrahim gümüş il 3. 'sü

Öğretmenimiz Özcan ALTUNKANAT ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.