GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Karacaoğlan Ortaokulu

Mrt

Özel eğitim sınıfının pano çalışması

Mrt

Bilişim ve İnternet Kulübü beykent bilim merkezindeki teknoloji ve uzay atölyelerine katıldı. Eğitmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Rehber öğretmenimiz Meryem Özcan 6.sınıflara akran zorbalığı smeineri verdi.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimiz okulumuzun rehber öğretmenleri ile Vehbi Dinçerler Fen Lisesine motivasyon gezisi düzenledi.

Mrt

Okul müdürümüz Mehmet KILIÇ ile görevliler bahçemize 5 adet fidan dikti.

Mrt

Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkürler.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında 7 Mart 2024 tarihinde deprem tatbikatı yaptık.

Şbt

Başarı grubu öğrencilerimiz ile Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi'ne rehber öğretmenlerimiz ile motivasyon gezisi düzenlendi.

Şbt

2023-2024 Gaziantep okul sporları korfbol yıldızlar (karma) takımımız il şampiyonu olmuştur. Takımımızı ve takımımızı çalıştıran Ahmet Anıl KARABULUT hocamızı tebrik ederiz.

Şbt

2. Dönem Okul Aile Birliği toplantımız bugün gerçekleşti. Velilerimizle okulumuzu güzelleştirmek ve imkanlarımızı en verimli şekilde kullanmak için bilgi alışverişinde bulunduk.

Şbt

Rehberlik araştırma merkezinden gelen rehber öğretmenimiz E. Babacan Karacaoğlan Ortaokulu velilerimize akran zorbalığı semineri verdi.

Ayrıca okul rehber öğretmeni Ayşe Funda Arslan ve Ekrem Karaağaç velilerimize öğrencilerin ders başarısında ailenin rolü ve gelişim dönemleri hakkında bilgi verdi.

Şbt

Trafik Güvenliği ve İlk Yardım Kulübümüz Beden Eğitimi öğretmenimiz Pınar Tarhan ile sürücü kursu ziyareti yaptı. Öğrencilere trafik adabı ve trafik işaretleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı.